Onderhoud

Om uw tuin in een goede conditie te krijgen of te houden is het belangrijk uw tuin te onderhouden.

Maaien, verticuteren, onkruidbestrijding, snoeien, bemesten, bestrijden van ziekten en plagen zijn werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin in optimale conditie houden.

Ontbreekt het u aan tijd of kennis om deze werkzaamheden zelf uit te voeren, 020 Tuinen heeft alle kennis daarvoor in huis en neemt u het werk graag uit handen.

Ook voor het onderhoud van uw bedrijfstuin of -terrein kunt u bij 020 Tuinen terecht. Een mooi onderhouden tuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij kunnen er voor zorgen dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd uitziet.

U kunt ons 1 of 2 keer per jaar laten komen, bijvoorbeeld voor de voorjaarsbeurt en/of het winterklaar maken van uw tuin. Ook contracten waarin wij maandelijks of wekelijks komen zijn mogelijk. Wij werken zowel op contract- als op regiebasis.

U kunt ook gebruik maken van onze vakantieservice. Tijdens uw vakantie houden wij uw tuin bij. U hoeft na uw vakantie niet direct aan de slag en een verzorgde tuin maakt een bewoonde indruk.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw mail.

Telefoon: 06-44.66.06.20
E-mail: info@020tuinen.nl


Richard Beer

Maria Austriastraat 58
1087 CN Amsterdam IJburg
06-44.66.06.20
info@020tuinen.nl

BVC pms
Vind ons op Facebook