Ontwerp

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp, waarin uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin op elkaar worden afgestemd. Hierdoor is elk tuinontwerp uniek. Wij maken al onze tuinontwerpen in 3D, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Ook voor kleinere (stads)tuinen is het zinvol een ontwerp te maken. Door gebruik te maken van bepaalde effecten en materialen kan uw tuin veel ruimer lijken.

Wij komen eerst bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart en kijken wij naar de mogelijkheden van uw tuin. Wij meten de tuin in, kijken naar grondsoort, ligging, omgeving en inventariseren de eventueel aanwezige materialen en beplantingen.

Daarna gaan wij voor u aan de slag. Wij maken eerst een schetsontwerp en na uw goedkeuring gaan wij over tot het definitieve ontwerp. Het definitieve ontwerp leveren wij aan met matenplan en eventueel een beplantingsplan. Wij kunnen bij al onze ontwerpen direct een vrijblijvende offerte aanbieden voor de uitvoering.

020 Tuinen ontwerpt niet alleen voor particulieren en bedrijven maar ook voor hoveniersbedrijven die geen ontwerpafdeling hebben. Vraag naar onze speciale prijzen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw mail.

Telefoon: 06-44.66.06.20
E-mail: info@020tuinen.nl


Richard Beer

Maria Austriastraat 58
1087 CN Amsterdam IJburg
06-44.66.06.20
info@020tuinen.nl

BVC pms
Vind ons op Facebook